YOUTH CENTER LLIRIA (Valencia)

AÑO: 2008
SURFACE: 788m2
Expansion and Reform Project in the municipal building of Casa de la Juventut.
It is about the extension of the reading room located in the current courtyard as an extension of the pre-existing reading room.
The intervention is completed with the creation of a new main entrance through C / Mandoni and the relocation of the general toilets, thus allowing the recovery of the entire space of one of the buildings of the Old Slaughterhouse that will be used as a multipurpose room.
Basement extension. It is about the execution of a diaphanous and unconditioned basement, located under the reading room of the building's library, with a constructed area of ​​157'80 m2 without assigned specific use.


ARCHITECTURAL ACOUSTICS
ARCHITECTURE – ENGINEERING